Αρχική Σελίδα

Changzhou Huanyu tent & house manufacturing co., ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Changzhou Huanyu tent & house manufacturing co., ltd

 

Η σκηνή & το σπίτι Huanyu Changzhou που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ (που αναφέρεται στην καθολική σκηνή) είναι ένας κινεζικός κατασκευαστής σκηνών και ζευκτόντων σκηνών ειδικευμένος στη σκηνή αργιλίου και στάδιο που παράγει σχεδιάζοντας την πώληση. Τα προϊόντα μας σκηνών και ζευκτόντων αποτελούνται από υψηλό - κράμα ποιοτικού αργιλίου, βασισμένο στην τεχνολογία της Γερμανίας. Είναι εύκολο να εγκαταστήσει όπως μια σκηνή και ανθεκτικό όπως ένα σπίτι, που χρησιμοποιείται ευρέως ως υπαίθρια προσωρινή και ημιμόνιμη λύση οικοδόμησης, όπως το νοσοκομείο κ.λπ. εργαστηρίων、 αποθηκών εμπορευμάτων、 τελετής έναρξης、 φεστιβάλ、 εκδηλώσεων、 γαμήλιου、 αθλητισμού、 έκθεσης、 κόμματος、. Έχουμε τα εργοστάσια και στο changzhou και στο wuxi, όλα κοντά στη Σαγκάη, και τις καλύψεις μια έκταση 3000 τετρ.μέτρων.  Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να συζητήσετε τη συνεργασία.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Καθολική σκηνή

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 500-1000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η σκηνή & το σπίτι Huanyu Changzhou που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ (που αναφέρεται στην καθολική σκηνή) είναι πεπειραμένος προμηθευτής σκηνών με τη δημιουργική και λεπτή λύση στον τομέα σκηνών. Εστιάζουμε στην παγκόσμιες αγορά και τις απαιτήσεις σκηνών PVC και παρέχουμε την ικανοποιητική και προσαρμοσμένη λύση στους πελάτες μας.

υπηρεσία της εταιρίας

Η υπηρεσία μας

 

1. Απαντήστε η έρευνά σας σε 24 ώρες απασχόλησης.

2. Το πεπειραμένο προσωπικό απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας στα ρευστά αγγλικά.

3. Το προσαρμοσμένο σχέδιο είναι διαθέσιμο.

4. Η αποκλειστική και μοναδική λύση μπορεί να παρασχεθεί στον πελάτη μας από τους καλά εκπαιδευμένους και επαγγελματικούς μηχανικούς και το προσωπικό μας

5. Επαγγελματικό εργοστάσιο: Είμαστε κατασκευαστής, που ειδικεύεται να παραγάγουμε όλα τα είδη σκηνών για πολλά χρόνια, ανταγωνιστικά με την καλή ποιότητα.

6. Σαν τίμιο πωλητή, χρησιμοποιούμε πάντα τις ανώτερες υλικές, προηγμένες μηχανές, ειδικευμένοι τεχνικοί για να εξασφαλίσουμε τα προϊόντα μας για να είμαστε τελειωμένοι μέσα υψηλοί - ποιότητα και σταθερό χαρακτηριστικό γνώρισμα

7. Ο cOem για τη σκηνή/τη σκηνή/το θόλο και τα προαιρετικά εξαρτήματα.

8. Επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίας και μεταφορών σκηνών.

Ομάδα επιχείρησης

Το διάγραμμα οργάνωσής μας έχει ως εξής:

 

Προσαρμοσμένα προϊόντα:

Η σκηνή & το σπίτι Huanyu Changzhou που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ (που αναφέρεται στην καθολική σκηνή) μπορούν να παρέχουν σε όλα τα μεγέθη και τα είδη διαφορετικού προσαρμοσμένου σκηνής/σκηνής/θόλου και σχετικών προαιρετικών εξαρτημάτων και υπηρεσιών υψηλό - ποιότητα.

 

Τεχνική υπηρεσία

Η σκηνή & το σπίτι Huanyu Changzhou που κατασκευάζουν τη Co., τεχνική ομάδα του ΕΠΕ είναι δοκίμασαν πολύ στο σχέδιο, εγκαθιστώντας την καθοδήγηση και άλλες απαίτηση συνήθειας.

 

Υποστήριξη στις πωλήσεις

Έχουμε τα επαγγελματικούς salers και τον τύπο εξυπηρέτησης πελατών για την ερώτηση και την απαίτησή σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Εργοστάσιο πόλεων Wuxi & εργοστάσιο πόλεων Changzhou, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Εργοστάσιο βιομηχανικών πάρκων Hongming & εργοστάσιο περιοχής Wujin, επαρχία Jiangsu, Κίνα